top of page
  • Фото автораUCEE

На базі БДПУ відкрили лабораторію в стилі Нової української школи

Для студентів, які у майбутньому викладатимуть для дітей початкових класів, у Бердянському державному педагогічному університеті відкрили окрему лабораторію. У ній є сучасний освітній простір та матеріали, які вже застосовують у Новій українській школі. Це допоможе студентам вже під час навчання опанувати сучасні навички викладання та взаємодії з учнями.


Створенням лабораторії опікувалися фахівці кафедри початкової освіти університету. Впродовж минулого навчального року вони продумали дизайн приміщення та облаштування навчальних осередків. Так, стіни пофарбували у теплі кольори, парти легко поєднуються у різні комбінації для групової або самостійної роботи.


Загалом у лабораторії є 8 навчальних локацій: осередок учителя, творчості, навчання, мови та читання, досліджень, відпочинку, математичний та ігровий. Кожну з них наповнили відповідним обладнанням. Наприклад, в осередку досліджень є колекції корисних копалин та зразки гербаріїв, а в математичному - набори геометричних фігур, математичні планшети, рахункові палички, ваги та пісочні годинники.  


Серед іншого там є килимок-конструктор, дитячий ігровий диван, набір музичних інструментів, інтерактивна дошка, проєктор тощо.


Джерело: https://mon.gov.ua


3 перегляди0 коментарів
bottom of page