top of page
  • Фото автораUCEE

Пріоритетом нового уряду стане Нова українська школа

Нова українська школа продовжить бути пріоритетом і цього уряду. Про це, після свого призначення, написала у Facebook новий міністр освіти і науки Ганна Новосад.


«Я переконана, що політика має бути цивілізованою. А у сфері освіти вона ще й точно має бути тяглою. Щоправда останнє - лише там, де розпочались правильні та довгоочікувані зміни. А тому Нова українська школа - продовжить бути пріоритетом і цього Уряду. Я особисто налаштована на тісну співпрацю з усіма агентами змін, які останні 2 роки робили зміни в школі можливими», - наголосила новопризначений міністр.


Також, за її словами, Міносвіти спільно з парламентським Комітетом з питань освіти, науки та інновацій напрацює та представить план змін у підходах до управління та фінансування у вищій освіті та науці.


«Знаю, це поки загальні слова. Мені ще необхідно сформувати команду для напрацювання конкретних планів дій», - зазначила Новосад.


Окрім цього вона наголосила, що важливими завданнями перших двох тижнів її роботи, окрім формування команди, є робота зі складним проектом Державного бюджету на 2020 рік та підготовка проекту Закону України «Про повну загальну середню освіту».


«Буду вдячна за вашу конструктивну співдію», - підкреслила міністр освіти і науки.


Джерело: https://osvita.ua


4 перегляди0 коментарів
bottom of page